Lindex eller Sonia Rykiel?

Net-a-Porter har fått in höstnytt från Sonia by Sonia Rykiel. Det är så mysigt med en stickad tröjklänning och strumpbyxor på hösten och vintern. Lindex får in sin tröja i v. 31. Eftersom den är mörk med en del ljusa färger tror jag det hade blivit snyggt med ljusare strumpor i naturvitt eller beige. Ej stickade, utan av någon tunn blandning som nylon i 50 den eller slät bomullsmix.

Leave a comment

  1. 22 July 2010 / 11:28

    Jag skulle gärna köpa båda tröjorna, jag älskar stickade stortröjor. tack också för tipsen på strumpbbyxor, det är sånt där som jag alltid är så osäker på. fortsätt gätna med såna “matcha med…”-tips. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.