Testar ännu en höstjacka

Ser knasigt ut med sommarkläder under, men det får gå. Jackan kommer från Ellos och kostar 599 kr utan rabattkod. Jag testar den i ljusbrunt. Inget är äkta päls och jag inser att fårpäls(imitation) verkligen är min grej till skillnad från annan päls(imitation). Jag gillar jackan om det inte hade varit för den konstiga passformen. Känns himla (väldigt!) tajt om överarmarna och det är inget jag kan komma ihåg att jag har upplevt förut. Och nej, inte heller har mina biceps vuxit så mycket att det skulle kunna påverka, tyvärr inte. 🙂

Leave a comment

  1. Carro
    22 July 2010 / 04:17

    Synd att den inte passade, men det kommer säkert mer av dom härliga vinterjackorna! Det är väl som vanligt att man får lägga lite mer pengar om den ska vara riktigt bra.. Men roligt att du testade dn och visade oss. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.