Vitt idag

 

Det är bäst att inte skriva vilken dag det är för det har jag inte så bra koll på just nu. Men tisdag tror jag – är det rätt? 🙂 Halva dagen körde jag på vitt i form av en tunika från Brittinger, linneshorts från Vila, mörkbruna sandaler från Scorett, halsband från Hotness och mixade armband från H&M.

Andra halvan blev det träningskläder och mot kvällen blev det ett hårt träningspass med fokus på triceps och biceps. Körde så att jag blev svimfärdig så nu hoppas jag på snabbare resultat.

Leave a comment

 1. 20 July 2010 / 22:58

  Hej!
  Hittade precis hit via Veckorevyns banner på min egen blogg på VR. Himlans kul för sicken bakgrund du verkat haft med ditt yrke och din helomvändning. Måste säga att det är väldigt inspirerande och jag ska genast kolla in dina hemsidor! Kika gärna in på min blogg också vet jag!
  Keep up the good work,
  Ferferi

  • Käthe Nilsson
   21 July 2010 / 17:19

   Ferferi i Paris, vad kul, jag ska läsa din blogg! 🙂

  • Käthe Nilsson
   21 July 2010 / 17:18

   Not a Paper Cup, tack och välkommen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.