Ballerinaskor från La Redoute

Nu har första höstleveransen kommit från La Redoute. Jag fortsätter med att testa att tycka till om höstkollektionerna från postorder/webbutiker. La Redoute säger sig ha kortat de långa leveranstiderna och leveransen för den här beställningen gick mycket snabbt. Verkar lovande!

Ballerinaskor är bra och klassiska skor. De är både behagliga för fötterna eftersom de är platta men samtidigt känner man sig välklädd i dem. De här kostar 499 kr men glöm inte rabattkod. Just nu finns det en som ger 15% rabatt; 02010.

Skorna är skönt sviktande och helt normala i storleken. Jag kan nästan ha 38:or och 39:orna blir precis för stora = de måste vara helt normala i storleken. De är av skinn och jag tycker mycket om att tåpartiet har en avvikande färg i guld.

Tänk på att de är väldigt urringade om du inte gillar att visa tåklyftorna. Jag som har ganska korta stumpar till tår märker av detta – det är precis att de anas.

Leave a comment

 1. 16 July 2010 / 11:12

  Ser riktigt snygga ut! Gillar också tån. Synd att de kommer från La Redoute bara, har inte haft mycket annat än strul med dem, så nu är det bojkott som gäller 😉

 2. Josse
  16 July 2010 / 15:51

  Skriv din kommentar här!

 3. 16 July 2010 / 16:27

  Riktigt fina! Gillar också gulddetaljen.

 4. 16 July 2010 / 21:23

  Så snygga! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.