Recension av höstjackan från Ellos

Om jag hade recenserat en bil hade jag sagt att det var en pigg liten rackare. 🙂 Faktum är att jackan är över förväntan. Den finns i svart och grönt och kostar 699 kr men det är lätt att hitta rabattkod, kolla t.ex. under mina Webbutiksnytt! . Den passar höst och mild vinter. Vågar mig inte på att gissa hur kallt den klarar men det är mer än höst. Storleken är rymlig och fodret är rutigt. Ytan är vaxad vilket jag tycker är mycket positivt. Den klarar säkert lite regn och smuts bättre då. Kanonbra att man kan ställa in midjan med invändig dragsko. En jacka som har potential att bli en mycket använd vardagsjacka. Känns både praktisk och chic.

Frågor kära läsare? 🙂

Leave a comment

 1. pastasson
  14 July 2010 / 00:16

  Snygg. Skulle vilja ha den i svart för jag hade grön i fjol. Men lite mkt pengar för en sån jacka? Eller? / Asta

 2. 14 July 2010 / 08:21

  Jag är ju egentligen ute efter en blå jacka men….går det ta av kragen?

 3. 14 July 2010 / 09:59

  Vaxade ytor gillar jag.

 4. Pernilla
  15 July 2010 / 17:57

  om man ligger mellan 2 storlekar, ska man gå upp eller ner en storlek då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.