Livet på en räkmacka

Så sjukt! Jag skrev rubriken till det här inlägget för några dagar sedan och la in bilden på min hemmagjorda räkmacka, och innan jag hinner publicera det så upptäcker jag att Charlotta på Chic har publicerat en bild på en räkmacka med samma rubrik. Hur stor är sannolikheten? Det trista är att min räkmacka inte ser ens hälften så lyxig ut så jag lägger ner mitt inlägg och avslutar det nu. 🙂

Visst är det gott med räkmackor?

Leave a comment

 1. 7 July 2010 / 08:11

  Vad vore livet utan en smörgås med räkor och ägg på??? inte särskilt mycket..Din smörgås ser god ut! La Redoute brukar ha trendiga kläder, brukar titta i deras katalog..Ha det bra! Kram lena

 2. 7 July 2010 / 10:51

  Ha ha. jag tycker det ser himla gott ut:)

 3. 7 July 2010 / 19:02

  Jaaa, lade också in en bild på en räkmacka igår 😉

 4. 8 July 2010 / 12:21

  Fy vad jag blev hungrig nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.