En mysig tjejdag

Sambon och sonen åkte till Malmö på sambons sista semesterdag. Jag passade på att hämta upp en kompis och åka till Höllviken. Vi besökte olika butiker och åt lunch. Bilden ovan är från HÖLLviken Outlet.

Sedan gick vi på bio. Vi var ensamma i biosalongen kan jag meddela. Hur lyxigt som helst! Alla andra var förmodligen på stranden. 🙂 Jag gillar SATC-filmen och tar den för den är, d.v.s. en tjejig feel good-film med mycket modeinspiration. Kräver man något vassare att bita i så kan man alltid se en dokumentär på TV istället. Ja, jag gillar dokumentärer också.

Sedan åkte vi hem till kompisen och drack mynta-té från trädgården.

Och klappade kissarna. Snyggingen på bilden heter Linus. En härlig dag och jag är laddad med energi. Perfekt inför morgondagens träning.

Leave a comment

  1. Suss
    8 July 2010 / 10:04

    Jag var också på SATC2 igår 🙂 Skulle egentligen gått på premiären, men fick av olika anledningar stå över… Visst var den bra 🙂 Verkligen en feelgood-film med mycket skratt och lite tårar (jag är überkänslig…)! Och vi var nog 12 stycken i salongen haha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.