Lördagens outfit

Nu på dagen har jag på mig en jumpsuit från H&M, skärp från H&M och skor från Vagabond. Det är varmt med stort v så jag pallar inte med några smycken. Det får jag ha ikväll. Ser fram emot grillningen ikväll och jag tror det blir perfekt att sitta ute i början av kvällen och avnjuta grillmat, läskande sallader, foliepaket, grillade nektariner och en ny sorts rödvin jag slog till på igår.

Åh, ljuva sommarkvällar. Tusen gånger härligare än att gassa i solen. Föredrar ni dagen eller kvällen en varm sommardag?

Leave a comment

  1. 3 July 2010 / 21:10

    Helt klart kvällen! Så himla tjusig du är! =)

  2. Suss
    4 July 2010 / 20:45

    Föredrar också kvällen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.