Brunt & grönt på ögonlocket

Jag börjar föstå vilket helsike sminkbloggarna måste ha. Halva makeupen försvinner och färgerna kommer inte fram på bilderna, men jag har alltså en brun skugga, gheto från MUS, som ett liggande v och en mossgrön från MAC i mitten om ni hänger med? Det blir mycket mjukare på mig än en sotning med svart ögonskugga. Bra om man har ljusa färger och inte är purung. 🙂

Leave a comment

 1. 22 June 2010 / 18:49

  Väldigt fin vardagssotning!

 2. 22 June 2010 / 19:31

  Du har verkligen fått till en snygg form på dina bryn som smickrar din ansiktsform! Kul att du trivs bra i skuggan som jag rekommenderade! 🙂

 3. 22 June 2010 / 20:45

  Det är svårt att få fram färgerna och intensiteten av skuggorna på bild, tro mig jag vet. 😉
  Det ser riktigt fint ut ändå. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.