Två sätt att styla en långklänning

Jag hittade en superfin asymmetrisk långklänning i Gina Tricots webbutik för 199 kr. Äntligen börjar budgetkedjorna att producera asymmetriska långklänningar. Det är så snyggt när längden varierar. Jag hoppas att det framåt hösten kommer ännu fler varianter, som t.ex. kortkort fram och långt bak.

Jag tycker den blir fin på dagen till Converse-kängor, gärna i någon rolig färg, och udda smycken som de här örhängena från Marc by Marc Jaobs. På kvällen kan den kläs upp med högklackat i nudefärg som förlänger det ben som syns och något maffigt halsband.

Leave a comment

 1. Nathalie
  21 June 2010 / 20:42

  Käthe! Hjälp! Din Marc Jacobs-väska, Faridah, var köpte du den? Jag har sett den på net-a-porter förut, men nu finns den bara kvar i grönt. Och jag hittar ingen sida med den som shippar till Sverige…
  Jag skulle lätt kunna köpa den gröna, den är ju ursnygg, men min pojkvän tycker att min första märkesväska bör vara svart… Och han har kanske rätt? Trots att jag skulle använda den JÄMT.

  • Käthe Nilsson
   22 June 2010 / 00:19

   Nathalie, jag köpte min via en bloppis, alltså som secondhand. Testa att kolla tobi.com, My-wardrobe.com, mytheresa.com och andra utländska webbutiker som säljer väskor från Marc by Marc Jacobs.

 2. 22 June 2010 / 02:04

  Ser fin ut! Jag vill ha en svart med ärm, så den kan vara värd att spana efter!
  Kortkort fram och långt bak… Då tänker jag på den ljuvliga klänningen i GnR’s November Rain-video… Den ville jag gifta mig i förut 🙂

 3. 22 June 2010 / 17:25

  Klänningen och natt-skorna är snygga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.