Blå Huset i Borrby

Tidigare idag besökte vi Blå Huset i Borrby som har en fin liten trädgård att inspireras av. Caféet var tyvärr stängt men killarna handlade loss i butiken. Det blev en fladdermusholk och en nyckelpigeholk (övervintring). Jag tittade i smyg efter klädesbutiker men de är som bortblåsta. Vilken abstinens jag har. Fast mitt snabba bredband saknar jag än mer. Jag är redo att åka hem nu. Borta bra men hemma bäst.

Nu ska jag fixa mig inför grillningen ikväll. Blir nog jeans och en tubtopp.

Leave a comment

 1. Carro
  18 June 2010 / 18:38

  Kollar bara om det går att kommentera nu

 2. Carro
  18 June 2010 / 18:40

  Ser härligt ut!
  Jag får också abstinens om man inte kommer till några klädbutiker när man är iväg en helg el semester.
  Du ser sommarfräsch ut 🙂

 3. 18 June 2010 / 20:20

  Vilken härlig bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.