Mousserande måltidsdryck

Vi besökte Kiviks Musteri idag och jag köpte bland annat med mig en mousserande måltidsdryck med svag alkoholhalt som är gjord på vin, vatten, citronsyra och socker. Himla god och lätt porlig. Pappa tyckte att den var för söt men jag tyckte den var frisk och somrig. Nu är mamma och pappa hemma hos katterna igen efter en avstickare till oss med grillning, strandpromenad och Kivik på agendan. Imorgon kommer vänner till oss och hälsar på. Det blir grillning förstås. 🙂

Leave a comment

 1. 17 June 2010 / 19:30

  Den lät frisk och god. Går den att köpa annat än på musteriet?

  • Käthe Nilsson
   18 June 2010 / 13:00

   Tina, jag sökte på systembolaget och hittade den tyvärr inte där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.