Färg på benen är ingen lätt match

Jag tycker att färg på benen är svårt. Jag har t.ex. testat röda jeans men känner mig inte bekväm i det, tycker att övergången till överdelen blir för markant.

Leggings-byxorna på bilden kommer från Pieces/Nelly och jag har dem i vitt och sand. Mycket fina! Priset är bara 159 kr. Enda nackelen är att de har resår i midjan men det löser man ganska lätt genom att inte ha toppen nerstoppad alternativt nerstoppad men uppdragen en bit. Just den här färgen, aprikos, tror jag är lättare att känna sig bekväm i än eldigt rött. Jag hade mixat med nude, vitt, milt militärgrönt, khaki och liknande färger så att det blir en fin övergång.

Jag köpte mina Pieces-byxor hos Mandel som brukar ha fina leggings/jeggings/treggings. Jag har förresten stl S/M i dessa och jag är en helt normal 36:a.

2 Comments

 1. 15 June 2010 / 18:04

  riktigt bra pris på dom 🙂 jag är sugen på ett par, kan bara inte bestämma mig för vilken färg ;p hihi

  • Käthe Nilsson
   16 June 2010 / 10:56

   Emmah, välj två! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.