Toapappertips!

Ni får ursäkta att jag slänger upp mina nyfixade och rödmosiga fötter så här vid nattamatsdags, men jag måste bara visa hur bra det är att gå omkring med toapapper. När fötterna är filade, naglarna målade och fotdynan insmord med fet kräm så glattar jag runt hasande med toapapper. Kanonbra tycker jag! Överflödig kräm försvinner då automatiskt innan läggdags.

Har du något tips du vill dela med dig av?

Leave a comment

 1. 10 June 2010 / 23:28

  Mycket bra tips! Jag fäste mig speciellt vid “nattamatsdags”. Nattamat är faktiskt ett av dagens viktigaste mål 😉 Jag har just ätit en extremt god macka =)

 2. 11 June 2010 / 07:15

  Smart! Jag fixar fötterna och sen sitter jag där på toalocket en stund, sen på med IKEAS19 kr’s tofflor. Jag har alltid ett par såna tofflor och när jag är på IKEA så bunkrar jag, de håller ju inte så länge

 3. Suss
  11 June 2010 / 09:21

  Tack för tipset! Strumpor funkar ju om man bara smörjer fötterna men inte med nymålade naglar 😉

 4. Johanna
  11 June 2010 / 11:12

  Jag målar inte tånaglarna. Så när jag är nyfilad och insmord stoppar jag mina fettiga fötter i sambons sockor. He, he! Gäller att vara diskret dock. Och förneka på ett övertygande sätt när han frågar om jag smort fötterna.

 5. 11 June 2010 / 18:57

  Mycket bra tips tycker jag. Jag halkar alltid runt på golvet när fötterna är insmorda.

 6. 11 June 2010 / 20:58

  Haha, vad roligt! Och fiffigt! Jag som helt sonika bara brukar köra in fötterna i tofflorna och oja mig över att tofflorna blir förstörda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.