Ny färg

Jag gillar MACs flytande mineralfoundation eftersom den inte täpper till som andra flytande foundations kan göra, men fick höra senast av färgexperten Bernardica som driver Bernadi att den var för gul för mig. Tjejen på MAC föreslog också att jag skulle byta så nu har jag bytt från NW20 till NC20. Jag har svårt att komma ihåg MACs system men jag antar att NC är kallare än NW. Även om det är samma nummer så är den betydligt ljusare också. Den blir lite lättare på huden på något sätt, fast det är samma konsistens, och fräknarna kommer fram mer.

Leave a comment

 1. 10 June 2010 / 16:39

  Spännande! Det är så himla svårt med foundationfärger!

  • Käthe Nilsson
   10 June 2010 / 19:18

   Kerstin, visst är det!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.