Härmapa

Det här tänker jag härma – brunmönstrad, tunn och stor sjal, vita tajta byxor/treggings och ljusbruna skor. Sjalen kommer från Soaked in Luxury och finns hos Bubbleroom men det går att hitta liknande hos H&M eller någon annan budgetkedja.

Leave a comment

  • Käthe Nilsson
   9 June 2010 / 22:09

   Aida, 😉

 1. 15 June 2010 / 15:50

  Hej, jag har nyss startat en bloggtävling där man har chansen att vinna ett valfritt smycke ifrån smycken4u.se. Jag har läst din blogg och tror att tävlningen kan passa dig. Vi erbjuder därför dig en chans att ta del av i vår unika tävling. För mer information besök http://karlekenssprak.se/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smycken4u-se.

  MVH Karl Jansson från karlekssprak.se.

  • Käthe Nilsson
   15 June 2010 / 17:30

   Karl, vad trevligt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.