Mot skogen

Vi åkte till Torup för att äta den goda citronpajen. Tyvärr hade fiket stängt och vi hänvisades till det andra som bara har tradiga kakor. Åt halva äpplepajen och det mesta av den supertunna vaniljsåsen. Kaffet var hyfsat gott.

Efteråt gick jag en rask promenad på tre km. Eller fyra om jag ska vara mer noggrann. Jag gick förstås vilse. Sambon och sonen lekte på annat håll i skogen och just vid det partiet var det ingen jag kunde fråga. Tänk om stora, stygga vargen hade kommit och slukat mig. Spännande värre. 🙂

Ser ni snäckorna på trädet. Jag har testat att äta sniglar en gång. Det var faktiskt gott, bara formen som inte kändes OK.

Leave a comment

  1. Mia
    5 June 2010 / 20:36

    Jag har en undran angående tandkrämen Opalescense. Enligt min tandhygienist är den bara för de som har blekt tänderna, annars har den ingen funktion alls. Vet du om hon har rätt? Eller fungerar den även fast man inte har blekt tänderna?

  2. Käthe Nilsson
    5 June 2010 / 20:51

    Mia, din tandhygienist har säkert rätt, hon borde ju veta. Men bara smaken är värd att köp tycker jag. 🙂 Och fluor innehÃ¥ller den ju som är bara för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.