Vad tycker ni?

Nu när den nya bloggen varit igång några dagar så vill jag fråga er vad ni tycker.  En läsare ville t.ex. att jag skulle lägga upp webbutikslänkarna igen, vilket jag tänker göra. Funderar på att lägga dem lättöverskådligt på en egen sida.

Annars då? Lite ris och ros tack. 🙂

Leave a comment

 1. Käthe Nilsson
  4 June 2010 / 20:44

  testar om min lilla bild kommder med

 2. 4 June 2010 / 20:57

  Jag tycker den är jättefin och läckra bilder! Sidan känns ny och fräsch dock har den varit ganska trög och seg för min del men den är bättre idag. Saknar också webbutikerna.

 3. 4 June 2010 / 21:02

  Tycker allt känns jättefräscht och lättöverskådligt. Härligt med större bilder och även skönt att slippa ordverifieringen när man kommenterar. Saknar också länkarna men annars finns inget att klaga på. 😀

 4. Anki
  4 June 2010 / 21:06

  Gillar den 🙂 Den är bättre än den gamla. Känns
  renare. Gillar bilderna som är toppen:-)
  Webbutikerna får gärna komma tillbaka.

 5. Carro
  5 June 2010 / 06:57

  Jag gillar dom fina bilderna!
  Webbutikerna får gärna komma tillbaka.
  Har inget ris att ge för bloggen är både uppfräschad och stilren 🙂

 6. 5 June 2010 / 08:41

  Jag gillar den, framförallt att den är bredare, bilderna blir då bättre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.