Nytränad

Jag blir knallröd (vet inte om det syns?) när jag motionscyklar efter styrketräningen. Tack och lov att jag har foundation. 🙂 Det var riktigt segt att träna idag efter pappas goda köttfärslimpa med en chokladbulle från Maglarps som slutkläm. Ska nog ta det lugnare med maten nästa gång. Nu måste jag fixa lite käk här.

Ringde precis vårdupplysningen då sonen hostade med en efterföljande nysning under 10 minuter (!!!) när vi åkte hem. Vårdrådgivaren trodde att det kunde vara pollenallergi. När vi kom hem och in avtog det nämligen snabbt. Skit!! Blir vårdcentralen imorgon och så har jag stängt alla fönster här. Tar gärna emot lite tips. Vad ger man för läkemedel till en snart 6-åring?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.