Rabarberskryt

Trädgårdslandet är inget att skryta om nu. Har en del att ta tag i – ta bort presenning, lägga lite singel och plattor, rensa ogräs, så nytt och sätta i kanalplast i växthuset. Men jag är nöjd med att vinbärshäcken och andra intilliggande häckar av fläder, fjärilsbuskar och syrén börjar bli bra, att örter och kryddor som citronmeliss, persilja, gräslök, timjan och myntor har lyckats sprida sig. Jag gillar när naturen får vara lite vild i trädgården.

I en annan del av trädgårdslandet står de äldsta rabarberna tillsammans med fler vinbärsbuskar och krusbär av olika sorter. De har redan fått gigantiska blad. Kanske på grund av att sambon la ut flera års köksavfall som äntligen blivit till näringsrik jord.

Sveriges största? Större än dassalock. 🙂

Bilden blev inte så snitsig men pajen blev jäkligt god. Sveriges godaste? 🙂 Jag fick verkligen till det med mängden pajdeg och mångden socker. Sådär, slut på skrytet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.