Hemmafixardag

Hemmafixardag med tvätt

Vi hade tänkt gå i skogen idag och bjuda mina föräldrar på rabarberpaj men vädret är inte så kul dag så vi avvaktar till imorgon. Det blir hemmafix istället.

Jag har varit duktig och sorterat tvätten i skonsam mörk tvätt (=30°C med svart och kulör tvätt), jeans (ja, vi har ett jeansprogram på maskinen), vit tvätt (sidentvätt), allmän smutstvätt (=40°C med sonens och sambons kläder minus jeans :)) och slutligen stickade plagg (ulltvätt). Tvättning är så bra att kombinera med annat. Lätt att sätta igång och när man går ifrån känns det som om man gör lite nytta trots att man inte gör något. Jag gillar den känslan. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.