Converse är slutsålda överallt

Särskilt de vita är svåra att få tag på och när jag frågade på Intersport upplyste de mig att de är slut på lagret också, så det lär inte trilla in nya i butikerna och webbutikerna under sommarens början. Jag får väl vara glad att jag fick tag i ett par svarta från Halens som ska komma i juli. Mitt tips är således att kika in hos Halens om ni är ute efter ett par Converse.

Jag testade Converse för några år sedan men tyckte inte att de satt så bra på mina fötter plus att mina fossingar såg ut som ut som monstruösa dassalock. Nu testar jag en storlek mindre. Skulle vilja att det klickade mellan mig och Converse eftersom de är så snygga att styla med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.