Status

Nu börjar mitt halsonda släppa. Sonen fick lite feber igår men har ingen feber just nu. Det ska nog gå bra. 🙂 Igår målade jag naglar, BUS:ade mig, la en peeling och fuktmask, tvättade håret, hämtade ut den upplagda kjolen och la fram smycken jag lånat av mamma.

Idag ska jag BUS:a mig en omgång till, locka håret, duscha, sminka mig och klä mig. Det ser kallt ut så jag måste hitta en lösning när det gäller jacka.

Varför finns det ingen tidning för bröllopsgäster? Vet precis hur den skulle vara upplagd. Nästan så jag skulle dra igång en sådan inför nästa vår, tidigt nästa vår. Inte för att jag vet något om tidningar, min lilla erfarenhet sträcker sig till en enkel pappervariant när jag var under tio och tvingade pappa att trycka upp många exemplar på jobbet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.