Val av skor

Tydligen ska det helst vara sidenskor enligt etikettregler men eftersom skorna knappt syns alls under den långa kjoldelen så känns det totalt onödigt att köpa sidenskor.

Jag funderade först på dessa hudfärgade från Loeffler Randall. De har högst klack och uppväger till viss del att kjolen är för lång. Men jag sparar nog dem till kortare klänningar och kjolar i sommar.

En gammal bild. Det blir rosa tår.

Guldigt är ju fest och så matchar det mina smycken fint och de är bekväma också. Kommer från H&M. Tyvärr blir klänningen ännu längre då klackarna är kortare än de ovan, men jag fick tid hos sömmerskan imorgon så det löser sig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.