Testat högtidsdräkten

Var tvungen att testa klänningen igen, och det var tur… Den är i längsta laget.

Jag ska ha en svart bolero från van Deurs. Ni vet hon som kreppar sjalar. Det är en sjal som går att använda som bolero. Gillar bolero bättre än sjal för att det sitter bättre på. Mycket användbar till fester längre fram också.

Eftersom boleron är svart tänkte jag satsa på en svart väska. Mocka känns ju vintrigt men jag gillar kontrasterna mellan det blanka i klänningen och det matta i väskan. Det är mockaväskan från MQ med en stor rosett fram.

Är inte riktigt nöjd med halsbandsvalet. Jag tror jag ska välja onyxhänget i hjärtform och äkta guldkedja istället.

Nu till mina frågor läsare! 🙂

1. Behöver jag bh under? D.v.s. behöver bysten ett lyft?
2. Är klänningen för lång? Panik!! När jag backar så trampar jag på den. Vad göra?
3. Annars då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.