Igår var jag och sambon på Västra Station i Malmö. Det var första gången vi var där och vi fick smaka otroligt god och omsorgsfullt tillagad mat. Så gott och trevlig miljö. Den knaggliga bussresan dit och hem var värd att åka för detta. 😉 Jag tror Skånetrafiken får göra något åt växlarna på bussen…
Vi började mad bubbel och ostron med libbsticka och gurka. Väldigt trevligt och gott att kicka igång en middag med ostron, tycker jag.
Till förrätt valde jag hummerbisque med krabbravioli och tryffel. Mustigt med mycket smak!
Till huvudrätt valde jag en mycket mör och fin oxkind med karamelliserad lök, rotselleri och svamp. Och självklart föll valet på ett glas rödvin.
Jag orkade knappt efterrätten men kunde trots allt inte låta bli att beställa en creme brulée med päronchips. Perfekt knäckigt yta, och nytt och kul med päronchips till.
Jag är fortfarande supermätt! Frukosten idag bestod av Berocca och kaffe! 😉