Firade 20 år hos Vollmers

vollmers

Igår var jag och sambon hos Vollmers i Malmö och firade 20 år tillsammans, Hjälp vad gott det var, allra minsta lilla detalj vara noga uttänkt. Men det var inte bara gott, utan också tekniskt avancerad mat. Vi valde sex rätter med tillhörande vinmeny, och dessutom tillkom extra rätter.

Så kul med smaker! Det var knappt jag vågade servera spagetti och köttfärssås till lunch idag, 😉 Nej, nu vill jag frystorka och riva färskost, göra svampsoppa utan vatten och vakuumförpacka.

Och champagnen som vi startade med var den godaste champagne jag någonsin testat. Lägg namnet Foliage på minnet, Finns förstås inte hos Systembolaget men jag ska försöka få tag på någon flaska.

4 Comments

  1. 23 November 2014 / 17:37

    Grattis till 20 år! Svårt att se/räkna ut vad ni åt. Allt ser “konstnärligt” ut.
    Ett riktigt hantverk.

    • 23 November 2014 / 21:23

      Jag ska visa menyn sen. Tog med den hem. 🙂

  2. 24 November 2014 / 14:22

    Grattis i efterskott!
    Vilken härlig kväll ni fick:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.