Igår var jag och sambon hos Vollmers i Malmö och firade 20 år tillsammans, Hjälp vad gott det var, allra minsta lilla detalj vara noga uttänkt. Men det var inte bara gott, utan också tekniskt avancerad mat. Vi valde sex rätter med tillhörande vinmeny, och dessutom tillkom extra rätter.
Så kul med smaker! Det var knappt jag vågade servera spagetti och köttfärssås till lunch idag, 😉 Nej, nu vill jag frystorka och riva färskost, göra svampsoppa utan vatten och vakuumförpacka.
Och champagnen som vi startade med var den godaste champagne jag någonsin testat. Lägg namnet Foliage på minnet, Finns förstås inte hos Systembolaget men jag ska försöka få tag på någon flaska.
Grattis till 20 år! Svårt att se/räkna ut vad ni åt. Allt ser “konstnärligt” ut.
Ett riktigt hantverk.
Author
Jag ska visa menyn sen. Tog med den hem. 🙂
Grattis i efterskott!
Vilken härlig kväll ni fick:)
Author
Tack! Det blev helt perfekt! 🙂