Rostade pumpakärnor

pumpakarnor
Ett kul tillbehör som också funkar som snacks är rostade pumpakärnor. Perfekt i halloweentider! Bara att skölja, torka och rosta i ugn eller stekpanna tillsammans med olja och salt efter eget behag.

Jag kan tänka mig att de är goda som topping i sallader, på bröd eller bullar och själv är jag sugen att testa dem till kokta rödbetor och getost.

Har du testat att rosta pumpakärnor?

4 Comments

  1. 27 October 2014 / 13:47

    Ska de inte vara skalade först? Har adrig provat, köper bara skalade i affären..

    • 27 October 2014 / 13:50

      Det behövs inte. Bara att rosta på! 🙂

  2. 28 October 2014 / 12:46

    Jag vet att man kan äta som snacks men då tar man bort skalet, som tex med solrosfrön med skal. Vanligt som snacks i mer orientaliska länder, tror jag? Men det är gott!

    • 28 October 2014 / 20:29

      Jag har inte ens tänkt på att de går att skala. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.